Om

OM EC DESIGN

EC Design drivs av Elin Christensson och erbjuder konsulttjänst inom inredning, renovering

och styling av privathem och offentlig miljö. EC Design konsulterar delar av processen eller hela processen:

från definition av behov till genomförande.

 

KONTAKT

 

Elin Christensson

E-post: elin@ecdesign.nu

Mobil: +46 76 833 82 61

Elin Christensson grundade EC Design 2015 och har en Civil-ekonomexamen från Uppsala Universitet och gedigen erfarenhet från projektledning från detaljhandelsföretag med inriktning på design och inredning (bl.a Ordning & Reda och Svenskt Tenn). 2012-2015 vidareutbildade Elin sig på välrenommerade KLC School of Design i London inom "Interior Design and Decorating".

 

Det senaste decenniet har Elin bott i Asien och därmed fått en bredare inspirationskälla och kunskap inom design och inreding. Kombinationen av strukturerat tänkande, kreativitet och kunskap inom inredning gör att kunden erbjuds ett kundanpassat och kreativt förslag.

 

Målet är att hjälpa kunden att hitta en personlig lösning som speglar ägaren själv genom att blanda befintliga möbler med moderna, antika och specialbeställda. Miljöerna Elin skapar står för en tidlös design med blandade inslag i form av färg och form snarare än konceptuella och trendiga lösningar

som saknar själ och personlighet.

 

-Ett hem ska kännas inrett och hemtrevligt men inte se alltför "inrett och stylat" ut.

 

Gemensamt för många projekt har varit kunder med tonåringar som är på väg att flytta hemifrån, hemmet har inte renoverats sedan mitten av 90-talet och möblerna är slitna. Valet står mellan att flytta eller att

ge hemmet en ny chans efter nya behov. Oavsett val har kunden önskat att köpa endel nytt, behålla endel samt rensa ut. Genom att uppdatera textilier (gardiner, sänggavlar, sängkappor, klä om möbler), ändra färgskala, möblera om, förbättra förvaring samt dekorera så har ett nytt hem skapats.

 

En investering och en nystart!

Copyright All Rights Reserved

 

Webbdesigner: Emma Eskilssoni

Graphic logotype: Erika Rennel Björkman

Photography: Susanne Martinelle & Anne Nyblaeus